Wat we doen

We bieden een breed pakket aan diensten. Onze hoofd-dienst is het installeren en onderhouden van uw servers en computers. Daarnaast bieden we alle diensten die erbij komen kijken, zoals het leveren van de hardware en de internetverbinding.

Internetverbindingen

ADSL / VDSL / SDSL, glasvezel.
We bieden lijnen aan van zakelijke leveranciers waar we goede technische ervaringen mee hebben. Of we beheren uw bestaande lijn.

Firewall (beveiliging van internetverbinding)

We leveren firewalls die hacking en virussen buiten houden, maar ook kunnen bepalen of gebruikers wel of niet naar Facebook e.d. kunnen browsen.

Thuiswerkers (eenvoudig op afstand werken)

Het kan voor gebruikers zeer makkelijk gemaakt worden om onderweg of thuis te werken. Op een veilige manier zodat u niet uw bedrijfsnetwerk open stelt voor de virussen die eventueel op uw medewerker's eigen computers aanwezig zijn.

Hardware (server, laptop, desktop)

Indien gewenst leveren we de hardware waarmee u aan de slag wilt. Servers, workstations, laptops, modems, switches, etc. etc.
We leveren voornamelijk HP (werkstations, servers, switches) en Cisco (modems, firewalls).

Cloud services (hosted werkplek, hosted mailbox)

Cloud services zijn diensten waar u zelf geen hardware aanschaft of op locatie heeft maar waar u diensten huurt op onze servers.
We bieden onder andere:

  • Volledige online werkplek incl. MS Office
  • Online mailserver (op basis van MS Exchange)
  • Online backups
  • Bestanden delen (denk aan een privé DropBox)

Mobiele telefoons

We zorgen natuurlijk voor e-mail + agenda op de mobiele telefoon. We kunnen ook andere bedrijfsgegevens beschikbaar maken vanaf de telefoon / tablet.

Steeds vaker willen medewerkers hun eigen telefoon gebruiken, ook op het werk. Wij zorgen voor een veilige manier om zakelijke e-mail en agenda binnen te laten komen op de telefoon. Uw personeel houdt hun privacy en eigen apparatuur. U krijgt zekerheid over de veiligheid van de gegevens die u buitenshuis heeft staan.

We zorgen zelfs voor de abonnementen als u dat wilt. Zeker bij het afsluitenv van data-abonnementen voor tablets en laptops kan het handig (en goedkoper) zijn om de abonnementen bij ons als IT aanbieder onder te brengen.

Telefooncentrale op basis van VoIP

We leveren VoIP telefoon centrales en toestellen. De centrale is een stuk software. Toestellen leveren we van Aastra, Polycom, Tiptel en Gigaset.

IP Cameras

We hebben IP cameras ingezet voor beveiliging, toezicht op fabrieksmachines en toezicht op kinder-opvang. Omdat IP cameras een veel zwaardere last op uw netwerk leggen dan bijvoorbeeld een werkstation, is het verstandig de IP camera's door ons als IT leverancier te laten installeren.

Printers

Van kleine HP inkjet t/m grote Kyocera all-in-one kleuren laserprinter-copier-scanner-fax.