Hoe we werken

Eerst luisteren we goed naar uw wensen. We denken mee met uw werkwijze en en geven advies hoe computers het beste en meest efficiënt ingezet kunnen worden binnen uw bedrijf.

Vervolgens voeren we alle werkzaamheden uit om uw al uw ICT zaken perfect op orde te brengen en er voor te zorgen dat het doet wat het moet doen.

Daarna kiest u of we geregeld onderhoud uit moeten voeren.

Installatie en configuratie

We installeren en configureren alles zodat het goed met elkaar werkt. De backups zijn goed ingesteld, de e-mail werkt, het spamfilter werkt juist, etc. etc.

Dit zijn onze voornaamste werkzaamheden. Van het het eenvoudige (MS Office installeren) tot het complexe (thuiswerkers die ook via de VoIP centrale op hun reguliere extensie beschikbaar zijn).

Regelmatig beheer van servers en werkstations, met rapportage

In de computerbranche is de trend sterk in de richting van vaste onderhoudscontracten waarin alle werkzaamheden ingebrepen zijn om een systeem draaiend te houden. Op deze manier bestelt u "een goed werkend e-mail systeem" in plaats van "3 uur werk aan de mailboxen opschonen."

Een beheercontract geeft u niet alleen duidelijkheid over de kosten, maar geeft ons ruimte u betere service te verlenen:

  • door problemen vóór te zijn in plaats van te repareren zullen uw servers en desktopcomputers een hoger niveau van beschikbaarheid hebben;
  • geregeld onderhoud zorgt voor minder storingen;
  • de klant krijgt meer inzicht in haar IT door middel van rapporten over inventaris van hardware en software, ontstane storingen en het verhelpen van die storingen. Dit geeft de klant meer vat op haar IT systemen en werkzaamheden.

Ad-hoc beheer aan servers en werkstations

U belt / e-mailt wanneer zich een nieuwe wens of storing voordoet. Wij reageren snel en lossen uw probleem op of installeren de nieuw gewenste systemen.